Mindig is szerettük és kerestük a különleges megoldásokat, a ritkaságnak számító drágaköveket, sokszor a nehezebb utat, hogy még személyesebb, még egyénibb legyen az alkotás, és így még különlegesebb az a szimbólum (eljegyzési gyűrű), ami majd két lélek összetartozását fogja szimbolizálni.

Szeretjük azt a gondolatot, miszerint a kezünk munkája nem egy nyári ajándékként, hanem tartós értékként, generációk büszkeségére adva okot, jelentős kort megélnek, és egy vagy több család vigyázza különleges figyelemmel.

Ennek az ékszernek nem csak története lett, nem csak különleges sztorija, arról, ahogyan megterveztük, ahogyan felépült, de a nagy sikere lett. Olyan érzelmi központtá vált, mérföldkővé a pár kapcsolatában, hogy barátság alakult ki kapcsán köztünk is.

Ez igazán nagy elismerés nekünk is.

petros.jpg

Ezt az 1 karátos kék gyémántot másfél évig kutattuk. A világ minden pontjára leveleztünk, vagy jártunk érte, több körben kaptunk nem megfelelő változatokat, sikerült csapdába is belefutni, de végül egy csodaszép csiszolású, intenzív kék követ sikerült lelni, az optimális arányokkal.

A jegygyűrűt egy olyan platinafémmel ötvözött fehér aranyból alkottuk meg, ami nem okoz allergiás tüneteket, a színe ródium bevonat nélkül is fehér (az arany természetes sárga színe miatt sárgássá teszi a hagyományos a fehér arany ötvözeteket), és a drágakő is sokkal biztonságosabban rögzíthető ebbe a különleges nemesfém fajtába.

Apró briliáns csiszolású gyémántokat is alkalmaztunk az ékszer díszítésére. Ezek a süteményre szórt porcukorhoz hasonlóan teszik még gusztusosabbá az ékszert, noha csak kíséretet biztosít a gyűrű megjelenéséhez, és a kő intenzív ragyogása mellé.

További izgalmas jegygyűrűket találhattok a: http://www.splendorjewel.com/hu/jewels/gallery/39-engagementrings-hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://eljegyzesi-gyuru-jegygyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr385511167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása